Slezská nemocnice v Opavě je příspěvkovou organizací zřizovanou Moravskoslezským krajem.
V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zpřístupňuje Slezské nemocnice v Opavě, příspěvková organizace informace o realizovaném zpracování osobních údajů v organizaci.
dokument PDF   Informace o realizovaném zpracování osobních údajů - Zdravotnická dokumentace
dokument PDF   Informace o realizovaném zpracování osobních údajů - Agenda stížností
dokument PDF   Informace o realizovaném zpracování osobních údajů - Agenda BOZP
dokument PDF   Informace o realizovaném zpracování osobních údajů - ŘLZ agenda vzdělávání pro výkon povolání
dokument PDF   Informace o realizovaném zpracování osobních údajů - ŘLZ agenda personálně-mzdová
dokument PDF   Informace o realizovaném zpracování osobních údajů - Kamerový systém
dokument PDF   Informace o realizovaném zpracování osobních údajů - Agenda zařízení péče o děti předškolního věku

Případné dotazy k jednotlivým zpracováním osobních údajů směřujte na sekretariát nemocnice.

 

 
   
Smluvní zdravotní pojišťovny:
111 201 205
207 211 213
 
Aktuality a média
Oddělení
Naše muzea
Pro pacienty
Odborná veřejnost
O nemocnici
Kontakt
Slezská nemocnice v Opavě,
příspěvková organizace
Olomoucká 470/86, Předměstí
746 01 Opava
Tel: 553 766 111 (ústředna)
Fax: 553 766 884
IČO: 47813750
DIČ: CZ47813750
ID datové schránky: q2ak7ru
Bankovní spojení:
19-0633950217/0100,
KB Opava, a.s.
Registrace:
Obchodní rejstřík vedený
Krajským soudem v Ostravě,
odd. Pr., vložka 924